Vacature | Team-assistant

Wil je op de mooiste plek van Nederland werken? Cupola XS in de Koepel in Haarlem biedt veel mogelijkheden waardoor hier o.a. beleidsmakers, ondernemers en studenten samenkomen. Wij zijn dé hotspot voor digitale kennis, tools en vaardigheden voor mkb-ondernemers en medewerkers en verbinden dat talent aan bedrijfsvraagstukken: we hebben toegang tot alle kennisinstellingen in de regio en hun duizenden studenten.  Daarnaast heeft onze locatie niet alleen een mooie lunchplek, maar ook een ondergrondse bioscoop.

Wij zijn op zoek naar een echte teamplayer die wil bijdrage aan de groei en bloei van onze locatie die op 1 januari 2022 zijn deuren opende. Een gastheer of gastvrouw die ook goed is met de computer en gewend is diverse systemen bij te houden of daarin te werken en het geen probleem vindt om nieuwe systemen te leren. Als jij onderdeel van ons team wordt zul je het bestaande team administratief ondersteunen met het management van onze locatie. Daarnaast zal je ook ingezet worden als locatie coordinator tijdens een event .

Taken en verantwoordelijkheden
Onder andere zullen je taken bestaan uit: 

  • Het verwelkomen van gasten en huurders op de 3e verdieping achter ons Cupola XS bureau. Het beheer van ons community management door ons platform (Bisner) bij te houden, nieuwe huurders aan te melden, het boekingssysteem bij te houden in de agenda’s en dagpassen aan te maken. Daarmee houdt je ook controle op wie er binnenkomt op onze locatie

  • Het voorbereiden en verwerken van eventaanvragen. Dit doe je door de afspraak in te plannen, de opdrachtgever rond te leiden samen met de operationeel manager op onze locatie en samen of zelfstandig een voorstel te maken. Op de dag zelf sta je ook paraat als locatie coördinator om eventuele laatste wijzigingen en vragen op te lossen.

  • Je zal in nauw contact staan met onze twee directeuren, operationeel manager en hen ondersteunen in het optimaliseren van de backoffice van onze inspirerende plek.

Ben jij iemand die: 

  • Proactief, gastvrij, flexibel en nauwkeurig is ? 

  • Het leuk vind om (gedeelde) eigen verantwoordelijkheden te krijgen en te zorgen dat alles op de dag van een event op rolletjes loopt?

  • Zelfstandig kan werken, maar ook ons team wil ondersteunen?

  • Voor 3 dagen per week beschikbaar is ?

Dan zijn we op zoek naar jou! 

Wat bieden wij jou?

  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen in een omgeving waar je snel veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. 

  • Een informele, ondernemende maar vooral inspirerende werkomgeving in een team dat betrokken is, streeft naar impact en waar een gezellige, maar efficiënte samenwerking topprioriteit is. 

  • Werken op de mooiste plek en op dit moment een van de meest gevraagde locaties voor events van Haarlem

  • De kans om je netwerk uit te breiden met ondernemers bestaande uit o.a. startups, scaleups, MKB-bedrijven en corporates. 

  • Een marktconform salaris.

Solliciteer nu 
Je kunt voor deze vacature solliciteren door je CV te sturen naar welcome@cupolaxs.nl en een afspraak te maken met Guus en Valerie om koffie te drinken en je sollicitatie toe te lichten.

Over Cupola XS
Het inspireren en ondersteunen van kleine en middelgrote organisaties en hun medewerkers met digitalisering is een van de grootste uitdagingen voor een vitale economie. Enerzijds bieden al die nieuwe digitale tools, kanalen of mogelijkheden nieuwe kansen aan ondernemers om minder kwetsbaar te zijn en meer duurzame groei te realiseren. Anderzijds roept het ook nieuwe vragen op over veiligheid, onafhankelijkheid en privacy. 

Tegelijkertijd gaan de ontwikkelingen wel zo snel dat het voor het mkb zonder samenwerkingen met techbedrijven of kennisinstellingen amper is bij te benen. Het is de verwachting dat er de komende jaren nog een extra versnelling gaat komen.  Die technische ontwikkelingen hebben niet alleen invloed op bedrijfsprocessen, maar vooral ook voor alle medewerkers van het mkb. 71% van Nederland werkt in het mkb en voor de meeste van hen gaat hun werk de komende jaren sterk veranderen.

Met Cupola XS omarmen we nieuwe digitale technologie en de kansen die dit biedt voor mkb-ondernemers en hun medewerkers. Om dit voor elkaar te krijgen, creëren we een community van techbedrijven, publieke stakeholders, kennisinstellingen, digitale opleiders, corporate teams en natuurlijk vele mkb-ondernemers en medewerkers. Zij ontmoeten elkaar en delen kennis tijdens onze programmering met Think XS Events, XS Office Hours, Digital Power, Digifit, XS Talent of XS Business Library. Verder werken zij samen op onze co-workspace op het skydeck (3e verdieping waar je flexwerkplekken of privé kantoren kunt vinden in voormalige gevangeniscellen.

TAPECC Haarlem

Branded content and identity design agency

https://www.tape.cc
Volgende
Volgende

Vacature | Stage Event & Facility Management