Vacature | Stage Event & Facility Management

De locatie van Cupola XS biedt veel mogelijkheden waardoor hier o.a. beleidsmakers, ondernemers en studenten samenkomen. Wij zijn dé hotspot voor digitale kennis, tools en vaardigheden voor mkb-ondernemers en medewerkers en verbinden dat talent aan bedrijfsvraagstukken: we hebben toegang tot alle kennisinstellingen in de regio en hun duizenden studenten. 

 Dit zorgt ervoor dat het belangrijk is dat ons visitekaartje te allen tijde representatief is, onze bezoekers zich welkom voelen op onze locatie en de gezellige maar ondernemende sfeer blijft bestaan: Daarvoor zijn we op zoek naar jou! 

Als onderdeel van ons campus team zul je ondersteunen met het facilitair management van onze locatie door in contact te staan met de gebouwbeheerder, catering en schoonmaak. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat onze gasten van onder andere het door jou georganiseerde event op een mooie en inspirerende plek ontvangen kunnen worden. Daarnaast zul je ondersteunen met onze verhuurprocessen door bijvoorbeeld de navolging te doen van potentiële nieuwe huurders, inhuizingen te verzorgen, marketing-activiteiten uit te voeren en nieuwe huurders te informeren over de operationele processen binnen de Koepel. 

Met een stage bij Cupola XS zul je in de eerste paar weken zoveel mogelijk kennis maken met alle verschillende taken en zul je in de loop der tijd steeds meer verantwoordelijkheid krijgen om je eigen beslissingen te maken en projecten uit te voeren. Bovendien is er de vrijheid om ook binnen andere teams mee te kijken en erachter komen waar jij energie van krijgt. Alles om van jouw stage een leuke tijd te maken! 

Taken en verantwoordelijkheden
Tijdens je stage zal een week onder andere uit deze taken bestaan: 

  • Het bijhouden van de mailbox waarin je onder andere facilitaire vraagstukken, event-aanvragen en  aanmeldingen van potentiële nieuwe huurders zal vinden.

  • Het verwerken van eventaanvragen door deze in te plannen, de opdrachtgever rond te leiden op onze locatie en samen met hen en onze partners een voorstel te maken. Op de dag zelf sta je ook paraat als locatie coördinator om eventuele laatste wijzigingen en vragen op te lossen. 

  • Het beheer van ons community management door ons platform (Bisner) bij te houden, nieuwe huurders aan te melden, het boekingssysteem bij te houden en als gezicht van onze locatie vragen die onze community heeft direct te beantwoorden en eventueel op te lossen. 

  • Je zal in nauw contact staan met onze directeur en campus manager, door hen word je op de hoogte gesteld van nieuwe huurders. Jij bent verantwoordelijk dat nieuwe huurders op dag 1 verwelkomd worden en alle nodige informatie ontvangen. 

Ben jij iemand die: 

  • Een studie volgt in de richting van event- of facility management of een andere gerelateerde HBO- of WO-studie?

  • Proactief, flexibel, zelfstandig en klantgericht is? 

  • Het leuk vind om eigen verantwoordelijkheden te krijgen en met nieuwe ideeën te komen?

  • Zelfstandig kan werken, maar ook in een team?

  • Communicatief vaardig is in zowel Nederlandse als Engelse taal?

  • Minstens 4 dagen per week beschikbaar is voor een periode van minimaal 5 maanden?

Dan zijn we op zoek naar jou! 

Wat bieden wij jou? 

  • De kans om je theoretische kennis toe te passen in de praktijk. 

  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen in een omgeving waar je snel veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. 

  • Een informele en ondernemende werkomgeving in een team dat betrokken is, streeft naar impact en waar een gezellige, maar efficiënte samenwerking topprioriteit is. 

  • De kans om je netwerk uit te breiden met ondernemers uit o.a. startups, scaleups, MKB-bedrijven en corporates. 

  • De mogelijkheid om na je stage parttime te blijven werken binnen ons team. 

  • Een marktconforme stagevergoeding tussen de € 350,00 en € 500,00.

Solliciteer nu 
Je kunt voor deze vacature solliciteren door je CV en motivatiebrief te sturen naar Rachelle Brusselaars via rachelle@cupolaxs.nl. 

Over Cupola XS
Het inspireren en ondersteunen van kleine en middelgrote organisaties en hun medewerkers met digitalisering is een van de grootste uitdagingen voor een vitale economie. Enerzijds bieden al die nieuwe digitale tools, kanalen of mogelijkheden nieuwe kansen aan ondernemers om minder kwetsbaar te zijn en meer duurzame groei te realiseren. Anderzijds roept het ook nieuwe vragen op over veiligheid, onafhankelijkheid en privacy. 

Tegelijkertijd gaan de ontwikkelingen wel zo snel dat het voor het mkb zonder samenwerkingen met techbedrijven of kennisinstellingen amper is bij te benen. Het is de verwachting dat er de komende jaren nog een extra versnelling gaat komen. 

Die technische ontwikkelingen hebben niet alleen invloed op bedrijfsprocessen, maar vooral ook voor alle medewerkers van het mkb. 71% van Nederland werkt in het mkb en voor de meeste van hen gaat hun werk de komende jaren sterk veranderen.

Met Cupola XS omarmen we nieuwe digitale technologie en de kansen die dit biedt voor mkb-ondernemers en hun medewerkers. Om dit voor elkaar te krijgen, creëren we een community van techbedrijven, publieke stakeholders, kennisinstellingen, digitale opleiders, corporate teams en natuurlijk vele mkb-ondernemers en medewerkers. Zij ontmoeten elkaar en delen kennis tijdens onze programmering met Think XS Events, XS Office Hours, Digital Power, Digifit, XS Talent of XS Business Library. Verder werken zij samen op onze co-workspace waar op de co-workplekken op het skydeck of privé kantoren in voormalige gevangeniscellen.

TAPECC Haarlem

Branded content and identity design agency

https://www.tape.cc
Vorige
Vorige

Vacature | Team-assistant

Volgende
Volgende

Waarom iedereen een paar dagen per week in de Koepel zou moeten werken